MTI har ansatt ny daglig leder. Tormod Moldestad tiltrådte stillingen som daglig leder 1.mars 2018. Han begynte som forretningsutvikler i selskapet for 2 år siden og kjenner godt til driften i selskapet.

Tormod har en master i finans fra HSN og BI. Han har jobbet i oljebransjen i 12 år, som gründer og som konsulent for store selskaper. Tormod er kanskje best kjent som profesjonell håndballspiller. Han var en allsidig spiller, men spesielt sterk i forsvar og kontraspill. Erfaring fra lagidrett kommer godt med når man skal være daglig leder for en bedrift.

 

Som daglig leder for MTI har jeg som mål å lede ansatte til å levere gode resultater hver dag.

 

Vi tok en prat med Tormod for å høre hvilke tanker han har om sin nye stilling som daglig leder for MTI. Han sier at tidligere ledelse har bygd opp et godt grunnlag for videre utvikling av selskapet. Silicia som er et av datterselskapene til MTI har blitt en ledende inkubator i vår region innenfor entreprenørskap og innovasjon. Oppstartsselskapet Sensocure, der MTI har bidratt med kapital og kompetanse er en suksess. Tormod sier det er viktig at vi får flere slike historier. Vi må få inn mer kapital i selskaper som vi ser kan lykkes, slik at de får en god sjanse til å realisere forretningsideer som gir verdiskaping.

Videreutvikling

Tormod ønsker å videreutvikle MTI som en kompetansebedrift. MTI sin styrke er på forretningsutvikling, finansieringsløsninger og kapitalmarkedet. Selskapet skal utvikles videre til å bli et effektivt investeringsselskap, som skaper gode forutsetninger for oppstartsselskaper i regionen. Han vil styrke relasjonene til HSN og andre gründermiljøer i Vestfold, – og Norge. Det blir viktig å videreutvikle Silicia til å bli det fyrtårnet som Vestfold trenger innen entreprenørskap og innovasjon.

Lederrollen

Tormod sier han ønsker en flat struktur i MTI. Han vil delegere konkrete ansvarsområder til de ansatte, der hver enkelt tar selvstendige avgjørelser for å finne gode løsninger på vegne av selskapet.

 

Det er viktig med kontinuerlig progresjon og framdrift for at vi som selskap skal kun levere på vårt samfunnsoppdrag.

 

 

Please follow and like us:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *